maatwerk

Waarom een meubel laten maken?

In uw zoektocht naar een meubel komt u veel mogelijkheden tegen. Maar eigenlijk wilt u het meubel vinden waar u van droomt. Met precies die unieke combinatie van afmeting, kleur, soort hout, uitstraling, stijl en afwerking. Zelf een meubel op maat laten maken is dan een investering die zich op lange termijn dubbel en dwars terugverdient.

Samenspel

De creatie van een nieuw meubel is een samenspel tussen u en ons. Het start bij voorkeur op de plaats waar het nieuwe meubel zijn welkome functie gaat vervullen. Bijvoorbeeld bij u thuis of in uw werkruimte. We bespreken uw wensen uitgebreid. Van de functionaliteit tot de afmetingen en van de stijl tot de houtsoort. Vervolgens maken we een ontwerp, inclusief kostenraming. Zodra alles naar wens is, vullen we de details in:

• het definitieve ontwerp, de afmetingen, het materiaal en de afwerking

• de prijs, de betalingscondities en eventuele aanbetaling

• de afleverdatum

Uw eigen ontwerp

Het is ook mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren. lignum vitae verwezenlijkt uw wensen zoals u wilt.

Altijd op de hoogte

U bent welkom in onze werkplaats om uw meubel-in-de-maak te bekijken. We kunnen u ook telefonisch op de hoogte houden. Wilt u een foto van uw meubel-in-de-maak? Geen probleem, we mailen die u graag.

Producten

lignum vitae maakt meubels van diverse houtmaterialen. Van massief hout, maar ook van MDF, multiplex, gefineerd en HPL. Eventueel in combinatie met rvs of staal. Afgewerkt met lak, was of olie.

U kunt bij ons terecht voor kasten, tafels, stoelen en bureaus, maar ook voor complexere meubels, zoals keukens, boekenmolens, badkamerkasten, side-tables, bedden en balies. Bekijk de voorbeelden en laat uzelf inspireren.